IGTOOLS Ücretsiz Takipçi ve Beğeni Göndermek 2021

Igtools instagram şifresiz beğeni ve izlenme gönderme servisidir. Bir çok Instagram kullanıcınısı fenomen olmak isteği veya popüler gözükmek için beğeni veya izlenme sayılarını arttırmak istemektedir. Bunun en kolay yolu olarakta beğeni satın al gibi servisler sunan siteleri tercih etmektedir. Fakat bir çoğu da bu ve benzeri sitelerin güvenilirliğinden şüphe duymaktadır.

Igtools bu durumda sizlere ücretsiz beğeni ve izlenme gönderme seçeneği sunmaktadır. Fakat ücretsiz servislerden de satın alınmalı siteler kadar tedirgin olunması gerekir. Ücretsiz takipçi veya beğeni gönderen siteler giriş yapmanızı ister. Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra siteyi kullanabilirsiniz. Böylece siteler instagram bilgilerinizi ele geçirmiş olur. Bu siteler de hesabınızı kullanmaya başlar. 

Çalınan Instagram Hesabını Nasıl Kurtarırım ?

Ücretsiz takipçi gönderen sitelere giriş yapılmış hesapları kurmanız oldukça kolaydır. Öncelikle hala giriş yapabiliyor iseniz şifrenizi değiştirmeniz gerekir. Şifrenizi değiştirerek ayarlar sayfanızdan tüm hesaplardan çıkış yap demeniz gerekir. Bu seçenek instagram güncellemelerine göre tüm oturumları sonlandır da olabilmektedir. Eğer hesabınıza artık erişiminiz yok ise giriş ekranında ki yardım sekmesini kullanabilirsiniz. Yardım butonuna tıklayarak hesabınızın çalındığını berlitmeniz gerekir. İletişim adresinizde instagram hesabınızda kayıtlı maili kullanmanız gereklidir. Instagram hesabınızı açtıktan sonra mail adresinizi hiç değiştirmemiş iseniz geri almanızda olumlu etki sağlayabilmektedir. Fakat hesabınızı açtıktan bir süre sonra mailinizi değiştirdiyseniz süreç uzayabilmektedir. Yardım sekmesi ile gönderdiğiniz instagram hesabım çalındı giremiyorum mesajınız için mailleriniz takip etmeniz gerekir. Instagram süreç hakkında sizleri bilgilendirecektir. Gelecek bilgilendirme mesajına göre gerekli adımları izleyebilirsiniz.